Agjencia Zhurnal.KS
Teknologji

Dëshironi më shumë ndjekës në Instagram? Provoni këto hile!

Dëshironi më shumë ndjekës në Instagram? A keni menduar të promovoni profilin tuaj në rrjetet e tjera sociale? Nëse doni të keni më shumë njerëz që ju ndjekin, mund të filloni të promovoni postimet tuaja.

Postimi në vende më të ndryshme do të tërheqë më shumë njerëz në faqen tuaj, dhe do t’i ndihmojë të tjerët të shohin postimet tuaja dhe ndoshta të arrijnë në profilin tuaj, transmeton Telegrafi.

Jepini profilit tuaj një stil të veçantë

Instagram është një faqe shumë vizuale – nëse dikush vendos të ndjekë profilin tënd, mund të ndikosh në mënyrën se si e paraqitni ju atë.

Publikimi i imazheve në mënyrë të rastësishme nuk ndihmon, që do të thotë se duhet të mendoni se si do të rregulloni përmbajtjen.

Mënyra më e mirë për të tërhequr njerëz të rinj është stili ose tema.

Ka një numër temash shumë të këndshme në Instagram që përdoruesit mund t’i përdorin për profilin e tyre dhe që do të ndihmojnë në organizimin e fotove.

Thënë kështu, është një veprim shumë i mirë për të menduar për cilësinë e postimeve individuale dhe pamjen e vetë profilit.

Jepini profilit tuaj një stil të veçantë

Instagram është një faqe shumë vizuale – nëse dikush vendos të ndjekë profilin tënd, mund të ndikosh në mënyrën se si e paraqitni ju atë.

Publikimi i imazheve në mënyrë të rastësishme nuk ndihmon, që do të thotë se duhet të mendoni se si do të rregulloni përmbajtjen.

Mënyra më e mirë për të tërhequr njerëz të rinj është stili ose tema.

Ka një numër temash shumë të këndshme në Instagram që përdoruesit mund t’i përdorin për profilin e tyre dhe që do të ndihmojnë në organizimin e fotove.

Thënë kështu, është një veprim shumë i mirë për të menduar për cilësinë e postimeve individuale dhe pamjen e vetë profilit.

Postime të ngjashme

Tesla pranon bitcoin për shitjen e veturave

S.B.

Përdoruesit e Android-it raportojnë një numër problemesh me aplikacionet e tyre – ja si të zgjidhet problemi

S.B.

SpaceX shpreson të “lëshojë dhe zbresë” një prototip të ri të Starship këtë javë – pas shpërthimit të tri të tjerave

S.B.

Samsung dëshiron të sjellë një telefon inteligjent që paloset dy herë

S.B.

Shitet për 2.9 milionë dollarë postimi i parë në Twitter

S.B.

Nëse identifikoheni me më shumë se gjysmën e këtyre gjërave, ju jeni të fiksuar pas mediave sociale

S.B.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...